Hove Courtyard White Garden22 photos
A calm, private space, a retreat from a pressured job. The house is Edwardian with (listed) original features. The garden redesign respects the period, but with a contemporary twist. Two brick circles link across the garden. Gravel sweeps around the circles, connecting a raised dining area, a shed and a herb garden with low box and lavender edging. Planting uses waves of evergreen topiary in different textures as a backdrop for red acers and all-white flowers. INNOVATION: Successfully using metal 'Everedge' for things it was never designed for, including facing bricks!

By continuing to browse this site, I agree Anita Sullivan Gardens and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Anita Sullivan Gardens's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.