Hove 'Escape' Garden12 photos
The brief was to transform an overgrown and under-used front garden in Hove (Brighton), into secluded suntrap, where the owner could sit after work and relax. The owner is a keen gardener, so it is a very plant-focused design, held together with a simple curved wall. PROJECT INNOVATION: A bespoke driftwood container with tall airy plants is used to divide the private garden from the driveway and garage, and to screen the garden from the street.

By continuing to browse this site, I agree Anita Sullivan Gardens and the Houzz group may use cookies and similar technologies to improve their respective products and services, serve me relevant content and to personalise my experience. Learn more about the Anita Sullivan Gardens's Privacy Policy and Houzz's Privacy Policy.